Szöjpkő kézműves szörpök
Szabó Gyulával több, mint tíz éve ismerjük egymást, annak idején egy borversenyen találkoztunk, ahol rendesen elverte a mezőnyt egy rozéval. A monori Strázsa-hegyen azóta egyéb csodák is születtek, szemeztünk együtt Kadarka aszúszemeket, csináltunk borklubot, majd egyszer megjelent egy kis palackkal: megszületett az első palack paradicsomvíz. Nem ez volt a termék, paradicsomlevet, majd ketchupot készített, a paradicsomvíz "meg úgy lett..." Senki eddig nem jelentkezett ilyesmivel, pedig a bárkultúrában és a csúcsgasztronómiában komoly szerepe van, természetesen azonnal megtetszett. Emellett már készültek a gyógynövény és gyümölcsszörpök is, melyeket tisztán, tartósítószerek és állományjavítók nélkül élvezhet mindenki, aki természetes ízekre szomjazik. Miért Szöjpkő? Erről Orsit, Gyula feleségét tessék kérdezni! :)